lecithin takviyesi için ürünler (3)

Balık kolajeni kapsül 60 kapsül

Balık kolajeni kapsül 60 kapsül

Balık kolajeni kapsül halinde, plankton ve ince bitkisel gıda ile beslenen tatlı su balığı olan beyaz tołpyga derisinden elde edilen bir üründür. Bu balık, veteriner kontrolü altında kontrollü su rezervuarlarından yakalanmaktadır. Ağırlıklı metallerle su kirliliğinin en az düzeyde olmasını sürekli olarak sağlanmaktadır. Kolajen, uzun zincirli bir amino asittir ve insan vücudundaki en bol proteindir. Cildin, saçın ve tırnakların büyük bir kısmını oluşturur. Eklem ağrıları ve osteoartrit durumlarında, tendonlar gibi hareket organlarında kullanılır. Kıkırdak yenilenmesini, yaraların iyileşmesini etkiler, cildi, saçı ve tırnakları güçlendirir. Kapsüller - 340 mg <strong> kullanımı </strong> günde 2-4 kapsül (sabah veya akşam) bol su ile yutulmalıdır. Hazırlığın alınması için önerilen süre 3 aydır. Ürün, içeriğindeki herhangi bir maddeye alerjisi olan kişiler tarafından kullanılamaz. Unutmayın ki yalnızca sağlıklı bir yaşam tarzı ve dengeli bir diyet, vücudun düzgün çalışmasını ve iyi bir sağlığın korunmasını sağlar.
SIVI LESİTİN - Ayçiçeği fosfatid konsantresi

SIVI LESİTİN - Ayçiçeği fosfatid konsantresi

Ayçiçeği fosfatid konsantresi Ayçiçeği ve soya fasulyesi tohumlarından üretilen sıvı lesitin satıyoruz. Kullanım alanları: Gıda sanayi İlaç Kozmetik Sertifikalı Koşer -Vegan -GDO'suz -Fıstık, süt ve soya içermeyen bir tesiste işlenmiştir Bu ürün sıvı formdadır. Tuz, şeker veya koruyucu madde yok - sadece saf, ham organik ayçiçeği lesitini, sert kimyasallar kullanmadan soğuk preslenmiş ayçiçeği tohumlarından elde edilmiştir. Daha fazla bilgi ve güncel fiyatlar için bizimle iletişime geçin.
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.